Information om Coronavirus – 3:e april

Uppdaterat 3 April kl 11:00

Vi på Stockholm Sport Academy välkomnar alla friska tränare och elever till träningen. I dessa tider ät det extra viktigt att kunna erbjuda barn och ungdomar träning och rörelse. Det förutsätter naturligtvis att vi är måna om varandra och att vi alla respekterar och följer de rekommendationer som finns.

Tillfälliga förhållningsregler och anpassningar vid träning
Förutom att följa de allmänna rekommendationerna kommer här en sammanfattning av våra allmänna förhållningsregler på träningen.

  • I den mån det är möjligt sker hämning & lämning utanför byggnaden/hallen
  • Alla tvättar händerna innan, samt efter träningen
  • Märk din vattenflaska och dela inte med andra
  • Vi undviker övningar med kroppskontakt och försöker hålla avstånd (minst en armslängd)
  • Byt om hemma och kom i överdragskläder.
  • Om möjlighet finns, kan viss träning bedrivas utomhus
  • VIKTIGT! Vid minsta symptom SKA tränare/elev stanna hemma.

Hämtning och lämning
Föräldrar som hämtar och lämnar sina barn på träning gör det utomhus och följer inte med in i hallen. Alla våra hallar ser olika ut men viktigt att vi försöker undvika möten i trånga utrymmen

Handhygien och övrig hygien
Alla elever och ledare ska tvätta händerna direkt när de kommer till hallen, samt direkt efter träningen. Tvätta händerna ordentligt med tvål, i minst 30 sek. Har du egen handdesinfektion så ta gärna med det.

Stanna hemma om du har symtom
Om en elev eller någon i familjen känner minsta symtom på halsont, hosta, feber eller luftrörsbesvär ska eleven stanna hemma. Vi ber er alla att ta hänsyn till varandra genom att följa detta strikt. Detta gäller självklart även våra tränare.

Varmt välkommen till träningen!

 

Nyhetsarkiv >>